Eksklusive design- og kvalitetsprodukter

VB Favoritt er både eksklusive designprodukter og funksjonelle kvalitetsprodukter – de har det til felles at de er av høy kvalitet og fra leverandører vi i VB kjenner godt og stoler på. I tillegg får vi også ekstra gode innkjøpspriser på våre utvalgte produkter – slik at du får din favoritt til en egen VB-pris!

VB Favoritt er utvalgte produkter og merker vi i VB kjenner ut og inn. De kan ha nytenkende eller eksklusivt design som skiller dem tydelig fra alle de andre – eller det kan være et produkt som våre rørleggere har erfart gir enormt god valuta for pengene på det badet du drømmer om. Det er altså mange gode grunner til at vi anbefaler VB Favoritt videre!

Sett sammen våre favoritter til ditt drømmekjøkken!

Når det gjelder kjøkkenbatterier er det ekstra viktig for oss i VB å velge ut de riktige kjøkkenbatteriene som våre favoritter. Vi ser etter godt design som kan både tilpasses og forsterke de forskjellige kjøkkenstilene, vi undersøker vannforbruket, om alle deler er godkjent for matlaging, riktige rørdimensjoner er brukt, reservedeler tilgjengelig – og ikke minst: våre kunders og rørleggeres erfaring med batteriet.

Årets favoritter på badet

Føtter på badekarskanten. FotoFor å få et VB Favoritt-stempel er det mye som skal på plass. Vi stiller høye kvalitetskrav til leverandørene og produsentene våre, vi sjekker hvordan produksjonen skjer – ingen snarveier eller svake ledd på veien aksepteres. Våre håndverkere, rørleggerne og erfarne fagfolk rundt omkring i hele Norge vurderer produktene og prøver dem ut for vårt marked og gir leverandørene tilbakemeldinger som til syvende og sist fører til forbedringer for deg som velger oss og våre favoritter. Garantert!

Det er også en annen god grunn til at noen utvalgte produkter blir VB Favoritt: Mange av leverandørene våre har vært med oss en god stund, og levert oss kvalitetsprodukter som våre rørleggere har montert i svært mange norske hjem. Denne erfaringen gjør at monteringen hjemme hos deg går så effektivt og raskt som mulig. Vi vil jo at du også skal ha de samme favorittene som oss!

Å velge en dusj er et valg du ikke bør ta lett på. Det gjør ikke vi i VB heller. Våre favoritter er både dusjhjørner, dusjkabinetter og dusjvegger, fastmonterte dusjhoder og håndholdte – sparedusjer, steamdusjer, manuelle og termostatstyrte batterier som alle har én ting til felles: Gi deg en god dusj!

Se alle VB Favorittene